Czy sufity napinane to dobry wybór do mieszkania?
-
Dawid11
- Gwiazda Stadionu
- Federacja: MUP
- Kontaktowanie:
Czy sufity napinane to dobry wybór do mieszkania?
Planuję niewielki remont i zastanawiam się, jak podejść do tematu sufitu, żeby było nowocześnie, ale bez przesady. Właśnie dlatego zainteresowałem się sufitami napinanymi, bo wydają się czymś pomiędzy funkcjonalnością a estetyką. Z jednej strony kuszą mnie możliwości aranżacyjne i to, że można uzyskać naprawdę ciekawy efekt, z drugiej nie wiem, czy to rozwiązanie nie jest zbyt „na pokaz”. Trafiłem na artykuł sufity napinane i przyznam, że trochę mnie to przekonało do dalszego zgłębiania tematu. Nadal jednak mam pytanie – czy to sprawdzi się w zwykłym mieszkaniu, czy raczej w bardziej designerskich wnętrzach? Może ktoś z Was też się nad tym zastanawiał?
-
marek6567
- Gracz środka pola
- Federacja: MUP
- Kontaktowanie:
Re: Czy sufity napinane to dobry wybór do mieszkania?
Coraz więcej osób samodzielnie szuka informacji o materiałach budowlanych i pracach wykończeniowych. Przeglądając stronę https://fanaberry.com.pl zauważyłem wiele artykułów dotyczących remontów, aranżacji wnętrz i praktycznych rozwiązań dla domu.
Wróć do „Propozycje i informacje”